dinsdag 27 november 2012

Pietjes in transparante bal

Voor mijn neefje en nichtje heb ik deze pietjes gemaakt!!!!


Bij de Action kwam ik transparante kerstballen tegen waar je een foto in kan doen.. Dat was ook eerst de bedoeling totdat ik de tip kreeg om er een klein gehaakt beestje in te doen en gelijk maar de pietjes erin gedaan!!!! Ik vind het eindresultaat erg leuk en dat vonden mijn neefje en nichtje ook. Ookal haalden ze het pietje er gelijk uit, want ze wilden er mee kunnen knuffelen hihi.. zo groot zijn ze nou ook weer niet, maar wel heel erg schattig!!!



Het patroontje is van Echtstudio.

maandag 26 november 2012

en een mini Pietje

ook deze gaat mee in de cadeaudoos naar Noorwegen!!!


Het patroontje komt uit de Boordevol van Pipoos van (volgens mij) november 2010. Mijn moeder was aan het opruimen en vond deze Boordevol weer en moest toen gelijk aan mij denken. Het is een leuk pietje maar omdat hij zo klein is, is het een heel gepriegel. En dan vind ik bepaalde dingen toch niet altijd even mooi worden..... maar hij is wel schattig en ik hoop dat mijn tante uit Noorwegen hem leuk vindt!!!

Kerstman lichtje gehaakt

Voor mijn tante in Noorwegen gaat morgen een pakketje met de post mee.. Daarin hebben we allemaal leuke en lekkere dingen gedaan voor Sinterklaas en kerst. En dit mannetje heb ik gisteren voor haar gehaakt! Er zit een led-waxine lichtje in!!!


donderdag 15 november 2012

Luiertrein met vosje

Mijn beste vriendinnetje is dinsdag bevallen van een gezonde zoon!! Helemaal blij!! Hun achternaam is Vos, dus wat haak je dan voor de baby? Juist een vosje!!

Het patroon van het Vosje komt uit het boekje 'Amigurumi and more'.


De luiertrein heb ik zelf bedacht. Er zit een pak luiers in, spuugdoekjes en allemaal cadeautjes van Nijntje en Zwitsal!!!

donderdag 8 november 2012

Fles wijn met warme muts en sjaal

Voor een vriendin die morgen haar verjaardag viert! We hebben een pakketje samengesteld van lekkere dingen van Vlieland, omdat we daar ook een keertje samen zijn geweest!!! Maar de fles wijn vond ik een beetje saai, dus een mutsje en een sjaaltje gehaakt!