woensdag 30 januari 2013

Portemoneetjes tot nu toe

Dit zijn de portemonneetjes tot nu toe, maar er komen nog meer!!!!

Portemonee eendje

Vandaag mjn derde portemonneetje klaargemaakt!! Het is een eendje geworden, met een schattig staartje en plukje haar!!!





















Ook dit patroontje is binnenkort te bestellen op mijn blog!!!

dinsdag 29 januari 2013

Ansichtkaart gehaakt

Mijn schoonzus is vandaag jarig en gek van varkentje, dus heb ik dit kaartje voor haar gehaakt!!! Het varkentje zit op het kaartje genaaid, zodat het stevig is!!!

maandag 28 januari 2013

Portemonnee cadeautje

Weer een portemonneetje gehaakt!!! Een cadeautje!! Heb de smaak helemaal te pakken met het ontwerpen en haken van portemonneetjes!! Morgen weer even een paar beugels ophalen, heb er nog eentje liggen die bijna klaar is!!




Ook het patroontje hiervan is binnenkort hier te bestellen!

zondag 27 januari 2013

Portemonnee varkentje

Ik zag deze sluitingen laatst op internet en kwam ze tegen in de hobbywinkel.. dus gelijk een paar meegenomen... Omdat mijn lievelingskleur toch echt roze is, en ik iets met roze wilde maken, is dit varkentje ontstaan! Het is weer een geheel eigen ontwerp!!! en ik heb de smaak te pakken met portemonneetje, ben ondertussen met nog 2 bezig!!!

De binnenkant heb ik gevoerd met een leuk stofje, dat maakt het net even af!!






















Het patroontje is binnenkort via mjjn blog te bestellen!

zondag 20 januari 2013

Naam gezocht!!

Ik had dit beestje laatst al getekend, zomaar uit het niets en heb hem vandaag gehaakt! Het patroontje heb ik uitgeschreven, maar moet nog even goed uitgewerkt worden!

Maar ik kan geen naam verzinnen, dus wie helpt me? Diegene die de winnende naam bedenkt, krijgt van mij het patroontje toegezonden (als je dat leuk vind natuurlijk)!!!!

Dus welke naam mag dit leuke beestje krijgen?




Laat in een berichtje hieronder je idee voor een naam achter en wie weet krijgt dit beestje die naam!!!!

donderdag 17 januari 2013

Mini schaapje

Een vriend van ons is vandaag jarig en we vroegen hem wat hij wilde hebben.. Hij heeft alles zei al zei hij.. Toen zei mijn vriend: 'je hebt nog geen schaap', hihi hoe hij daar nu weer bij kwam? Onze vriend beaamde dit inderdaad en dus ja wat geef je dan: een schaap!!!!

Overal in de winkels gezocht naar een leuk schaapje, maar geen geluk, dus dit kleine schaapje net gehaakt! Het is een sleutelhanger, zo kan hij altijd 'zijn schaap' bij hem hebben!!!
















Het schaapje is 5cm hoog en van snuit tot staart 7 cm! Het patroontje is van Echtstudio (Kookeridoo)

Wedstrijd op ons gezellige haakclubje!!!

Dit patroon heb ik vertaald uit het russisch, dat was nog een hele klus, maar het is gelukt!!!! We gebruiken het patroon voor de paaswedstrijd op onze club: http://amigurumi-paradijs.clubs.nl/ en als je mee wilt doen, dan kan je altijd lid worden!!





















Je kan natuurlijk ook altijd lid worden, zonder mee te doen met de wedstrijd, want het is altijd zeer gezellig op het forum en we hebben hele leuke patronen!!! Als je lid wilt worden, stel je dan even voor in het forum (bericht: nieuwe leden) en je krijgt altijd een warm welkom met alle uitleg over hoe alles gaat op de club!!!

Misschien tot ziens op ons gezellige clubje!!!!

dinsdag 15 januari 2013

Schaapje is ook klaar!

Deze heb ik ook gemaakt voor mijn schoonzusje, om weg te geven! Dus nu even alle 'opdrachtjes' weer klaar!! Ook het schaapje heeft een rammelschijfje in haar buikje!
















Het patroontje is van Kookeridoo: http://www.echtstudio.nl/haakpatronen/amigurumi-haken/haakpatroon-schaap

Leuke dingen gekocht!!

Een leuk haakboek met technieken, patronen en projecten!!! en een leuk mini-pakketje om cupcakes te haken en borduurgaren voor gezichtjes e.d. van ami's!!!! Dus weer helemaal blij! En het boek koste ook maar €3,99 en er staan vast altijd wel handige steken in!!!! Alles is te koop bij de Action!
















Wilde nu wel dat ik vrij was en thuis weer lekker creatief bezig kon zijn, maar ach nog een paar uurtjes en dan kan dat weer!

maandag 14 januari 2013

Een leuke give-away!!!

Bij Stip en Haak!!! Superleuke en vrolijke patronen!!!

http://stipenhaak.blogspot.nl/2013/01/give-away.html#comment-form

Weer een eigen ontwerp

en dit keer is het een olifantje! Weer twee opdrachtjes gekregen van mijn schoonzusje, één ami voor en pasgeboren jongetje en één voor een meisje van ongeveer een half jaar oud...

Omdat ik weer eens wat wilde ontwerpen en weer iets anders wilde haken, heb ik dit olifantje bedacht. In zijn hoofdje zit een rammelschijfje, zodat het als rammelaar gebruikt kan worden!




Ik vind hem erg schattig geworden!!!




donderdag 10 januari 2013

Nieuwe labels!!!

Joepie mijn nieuwe labels zijn er!!!! Ik had eerst andere, maar deze passen bij mijn blog, wel zo leuk!!!!

Zijn ze niet leuk??? Ze zullen vast heel erg mooi staan aan mijn haaksels!!!! Kom binnenkort wel even een haaksel showen met een labeltje!!!















Helicopter

Even een tussendoor projectje... Ik was bezig met het vertalen van een russisch patroon en toen zag ik deze! Gelijk verliefd en moest natuurlijk ook gelijk gemaakt worden!!! De rotorbladen kunnen draaien, omdat je ze vast zet met een groot veiligheidsoog!!! Super toch?

















Het patroon komt hier weg: http://www.etsy.com/people/ByMarika

Kikkerspaarpot

Weer een eigen ontwerp! Een kikkerspaarpot... Het kopje kan omhoog en daar zit de opening om het geld in de spaarpot te doen!!! Het was een heel gedoe om de pootjes goed te krijgen en het lijfje, maar uiteindelijk is het gelukt en ik ben er erg blij mee!!!

Knuffeldoekjes

Deze knuffeldoekjes heb ik gemaakt voor mijn schoonzusje, wilde ze graag weggeven als kraamcadeautje! Er zitten weer labeltjes aan en een nijntje hoofdje!!!

 






En natuurlijk weer een label met de naam van het babymeisje!!