vrijdag 29 maart 2013

Vrolijk pasen!

Mijn paashaas is er helemaal klaar voor!!!




 
Ze heeft wel een broekje aan onder haar jurkje, anders is het zo koud met deze winterse Pasen!!

Korting!!!

Dit hele paasweekend 10% korting op het gehele assortiment met de kortingscode Vrolijkpasen !!!! Kom dus snel even langs op http://www.susannenso.nl/

Winkeltje aangevuld

Gisteren weer 2 nieuwe kleuren binnen gekregen, Iris en Aqua blauw!!!! Hele mooie kleuren!! En de soft touch haaknaald van Clover, voor iedereen die graag een ergonomische haaknaald wil hebben en daarmee geen deuken meer in je vingers en kramp in je handen! Een echte aanrader dus! en fijne stopnaalden om je amigurumi's en andere haakwerkjes in elkaar te zetten!!!!

 
 
 
 
Heb nog veel meer leuke dingen in de winkel, kom je ook even kijken? 

dinsdag 26 maart 2013

Slak gehaakt

Voor een vriendin die volgende maand tante wordt!!!! Het is een patroon van Stip & Haak!!!




Van voorkant kop tot einde lijf is hij ca. 23cm en hij is ca. 20cm hoog!!!!

vrijdag 22 maart 2013

Paasei gehaakt




Vanmiddag dit eitje nog gehaakt! Hier komt het patroon weg: http://million-bells.blogspot.nl/2012/03/pasen-komt-al-dicht-bij-en-ik-wou-dit.html

Paaskip gehaakt

Patroon komt uit de Hobby Handig! Het is eigenlijk een theekip (in de mandjes kunnen dan theezakjes), maar ik vond haar met paaseitjes ook wel erg leuk!!!



Aan de mandjes heb ik een hengsel gehaakt, lijken het net boodschappenmandjes!

donderdag 21 maart 2013

Knuffeldoekje gehaakt

Gisteravond dit knuffeldoekje klaargemaakt! Mijn schoonzusje gaat hem cadeau geven. Ze wilde graag weer een naamlabel eraan, nu maar even weer een keertje op een andere manier! Hoop dat je ze hem leuk vindt en natuurlijk ook dat de ontvangster hem leuk vindt!

Heb hem helemaal gehaakt met Larra van Scheepjeswol, haakt heerlijk! Helemaal in combinatie met de nieuwe haaknaald van Clover!!!!

 

zondag 17 maart 2013

Nieuw patroontje in webwinkel

Een basispatroontje van een portemonnee. In iedere kleur te maken of te versieren met bloemen of een leuke applicatie!!!


Nu te koop op www.susannenso.nl !

zaterdag 16 maart 2013

Vaasje gehaakt

Voor een vriendin de jarig is vandaag!

 labeltje er natuurlijk ook aan!


en even leuke bloemetjes erin laten maken bij de bloemist!

vrijdag 15 maart 2013

Webwinkel!!

Sinds vorige week heb ik mijn eigen webwinkel! www.susannenso.nl

Catania, oogjes, haaknaalden (die mooie van Clover, Amour), portemonnee beugels om de portemonneetjes te maken en natuurlijk de patronen van de portemonneetjes tot nu toe!!!

Kom je ook even langs om te kijken?

zondag 10 maart 2013

Nijntje mobiel

Vrienden van ons zijn een hele tijd terug oom en tante geworden en we vergaten aldoor dat ik nog een nijntje mobiel zou maken, maar vanmiddag komen ze langs dus gisteren de mobiel eindelijk klaar gemaakt!!!










Sleutelhanger gehaakt

Voor mijn nichtje gemaakt, voor haar 9e verjaardag! Gehaakt met Larra van Scheepjeswol, nog nooit mee gehaakt, maar haakt heel fijn en je kan er goed strak mee haken!!!


zondag 3 maart 2013

Bezoekje aan de groothandel

Vandaag even naar een andere groothandel geweest!!!! Er was een open dag bij de Bondt in Tynaarlo, dus daar even heen geweest. Het was gezellig en wat spullen! Echt overal waar je kan kijken wolletjes, lintjes en andere leuke dingen!!! Het winkelmandje was dan ook snel gevuld en we gaan er zeker vaker heen!!! Maar eerst alles in de webwinkel zetten, zodat jullie er ook van kunnen genieten!!!!





















Zelf nog Larra van Scheepjeswol mee gekregen om uit te proberen, dus daar ga ik vanavond maar eens even mee bezig!!!!

Als de winkel online is, zal ik het hier ook even vermelden!!!!!