donderdag 30 mei 2013

Cadeautjes!

Voor mijn schoonzusje een doosje omhaakt, zit geld in!




En voor onze vrienden die zwanger zijn, dit 9 maanden pakket gemaakt met z'n 5-en! Zitten ongeveer 40 cadeautjes in, voor elke week één! Deze gaan we volgende week geven, ben heel erg benieuwd wat ze ervan vinden!




dinsdag 28 mei 2013

Knuffeldoekje

Gisteren en vandaag nog een knuffeldoekje gehaakt!


 
Met nieuwe naamlabels!

vrijdag 24 mei 2013

Autootje gehaakt

Even weer iets gehaakt volgens een patroon.. De laatste tijd ben ik bijna alleen maar aan het ontwerpen en haken en daar gaat veel tijd in zitten. Vandaag had ik even zin om gewoon volgens een bestaand patroon te haken, gewoon haken en niet teveel nadenken!!!

Dit autootje gaat zometeen mee naar onze visite, is voor hun zoontje!





donderdag 23 mei 2013

Nieuwe producten in de webwinkel

Ik was als klein meisje al helemaal gek van kleine dingetjes om cadeautjes mee te versieren of om dingen mee te maken. Nu ik de webwinkel heb en een nieuwe groothandel, wordt ik helemaal blij van al die leuke kleine dingetjes!!!! Flatbacks, leuke haarknipjes om een gehaakt bloemetje of hartje erop te maken, sleutelhangers om schattige kleine ami's aan te hangen, noem het maar op!

Vanaf nu dus in de winkel!!

woensdag 22 mei 2013

Uiltje ontworpen

Ik weet niet wat het is, maar ben de laatste tijd helemaal gek van uiltjes.. Laat een zwangere vriendin van mij dat nu ook zijn en omdat zij gisteren haar eerste echo heeft gehad, heb ik dit uiltje ontworpen en uitgewerkt!!!

Ik vind hem zelf wel erg schattig geworden!!! Hij heeft een rammelballetje in zijn buikje, zodat het een rammelaar is!


 
En net nog even een rompertje en sokjes gehaald en klaar is het cadeautje!
  
 

woensdag 15 mei 2013

Gehaakte cadeautjes

Morgen neem ik afscheid op mijn werk. Mijn contract liep af, maar heb inmiddels een nieuwe baan waar ik in juni begin! Dus eerst nog even lekker vakantie.

Als afscheidscadeautje heb ik deze snoeppot gehaakt, dit omdat ze gek op snoepjes zijn op de afdeling!


 
De pot zit vol met snoephartjes!

En één van mijn collega's is gek op bananensoezen. Als we gebak hebben voor een verjaardag, kan hij er niet vanaf blijven. Dus vandaar een gehaakte bananensoes, dan heeft hij er altijd eentje!


zondag 12 mei 2013

Moederdag cadeautjes

Voor mijn moeder en schoonmoeder heb ik deze sleutelhangers gehaakt! We geven er een nog een doosje bonbons, een douchegel en een schattig bloemetje bij!


 
Het patroontje komt van Karin http://karinaandehaak.blogspot.nl/


Knuffeldoekjes gehaakt

Een collega van mij heeft mij een tijd geleden al gevraagd om drie knuffeldoekjes.... nu heb ik ze eindelijk af, want er kwam veel tussendoor! Maar ik vind ze wel erg leuk geworden, hoop dat zij dat ook vindt!








donderdag 2 mei 2013

Gratis patroontje theepotje

In mijn webwinkel www.susannenso.nl is een gratis patroontje van een theepotje te vinden! Ook staat het patroontje van de kleine autootjes die je als applicatie kan gebruiken!!!