zondag 30 juni 2013

Pennenbakje gehaakt

Ik ben de laatste tijd heel veel bezig met het ontwerpen van patronen en kom eigenlijk nergens anders aan toe om te haken.. Maar heb op het werk nog geen pennenbakje (kan wel zo'n standaard ding krijgen, maar die zijn niet zo leuk) dus heb deze vandaag gehaakt! Is gewoon om een plastic beker van de Action heen gehaakt!!!!

Hij is helemaal gehaakt met Larra, mooie kleuren he? Deze kleuren zijn allemaal te koop in mijn webwinkel!!!

vrijdag 21 juni 2013

Knuffeldoekje nummer ?

Deze had ik zondag al klaargemaakt voor iemand die net oma was geworden en deze graag aan har kleinzoon wilde geven! Maar ik heb nog geen tijd gehad om hem hier te laten, maar bij deze!



maandag 17 juni 2013

Allemaal weer leuks in de webwinkel!

Mijn leverancier voor oogjes had weer nieuwe oogjes!!! Wiebeloogjes vind ik altijd al erg leuk, maar niet veilig op knuffels als je ze moet plakken! Maar nu zijn ze er ook als veiligheidsoogjes!! Verder nog allemaal leuke oogjes ingekocht en het superleuke boekje 'Zoomigurumi'!!!!


Dus voor al je leuke oogjes en andere leuke dingen ga je snel naar: www.susannenso.nl

zondag 9 juni 2013

Bruidspaar!

Vrijdag gaan vrienden van ons trouwen en ik wil natuurlijk wel even iets gehaakts geven... Eerder al een bruidstaart aan vrienden gegeven, dus dat niet weer (zijn gezamenlijke vrienden)... Laatst had ik dit uiltje ontworpen en vond het wel leuk om deze als bruidspaar te maken!!! Vandaag de uiltjes gehaakt en dit is het resultaat:


 

 
 
Het hartje heb ik op een hartendoosje gemaakt (gaatjes erin geboord en vastgenaaid)! Zitten hartenchocolaatjes in en geld!!
 

 
 
Doosjes en chocolade hartjes heb ik bij de Action gekocht en het hart heb ik gemaakt van elektriciteitsdraad en die omhaakt! Leuk cadeautje toch???

vrijdag 7 juni 2013

Nog een knuffeldoekje gehaakt

De tweede op bestelling van mijn webwinkel (www.susannenso.nl)!!!

Had andere labels gekocht maar vind dit toch leuker!!



zondag 2 juni 2013

Hoesjes voor e-reader gehaakt!

Vorige week een e-reader besteld en de dag erna had ik hem al!!! Ideaal zo boeken lezen, maar er moest natuurlijk wel even een mooi hoesje om heen! Voor mezelf heb ik een hoesje met de regenboog kleurtjes gehaakt! Lekker vrolijk!!!

 
Ik heb ze gevoerd met een stofje en fleece. Het fleece zodat de e-reader goed beschermd is en het stof omdat haakwerk en fleece uit kan rekken, zo blijft het goed in formaat!!!





En het varkentje voor mijn schoonzus! Zij is gek op varkens en ze heeft dezelfde e-reader! Een tijd geleden had ik haar al beloofd om een hoesje te haken, maar het kwam er aldoor niet van.


 
 
Het neusje is de sluiting van het hoesje, zodat de e-reader er niet uit kan vallen!