donderdag 17 januari 2013

Wedstrijd op ons gezellige haakclubje!!!

Dit patroon heb ik vertaald uit het russisch, dat was nog een hele klus, maar het is gelukt!!!! We gebruiken het patroon voor de paaswedstrijd op onze club: http://amigurumi-paradijs.clubs.nl/ en als je mee wilt doen, dan kan je altijd lid worden!!

Je kan natuurlijk ook altijd lid worden, zonder mee te doen met de wedstrijd, want het is altijd zeer gezellig op het forum en we hebben hele leuke patronen!!! Als je lid wilt worden, stel je dan even voor in het forum (bericht: nieuwe leden) en je krijgt altijd een warm welkom met alle uitleg over hoe alles gaat op de club!!!

Misschien tot ziens op ons gezellige clubje!!!!

3 opmerkingen:

 1. Sisnds gister heb ik me aangemeld bij het haakforum en zag jou blog staan, dus ben ff een kijkje gaan nemen.

  Ik sla deze x over (om mee te doen (zie forum waarom), lijkt me wel leuk patroon. Wie weet komt ie ooit nog eens aan bod.
  Ga je blog ook volgen. Kom je ook eens op die van mij neuzen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je lid bent geworden en we krijgen snel weer een andere wedstrijd, misschien kan je daar dan aan mee doen, moet je maar even zien! Maar je kan ook gewoon gezellig lid zijn hoor, je hoeft niet perse mee te doen aan wedstrijden!! Ik ga gelijk even op je blog kijken! Leuk dat je mijn blog bent gaan volgen!!

   Verwijderen