zondag 9 juni 2013

Bruidspaar!

Vrijdag gaan vrienden van ons trouwen en ik wil natuurlijk wel even iets gehaakts geven... Eerder al een bruidstaart aan vrienden gegeven, dus dat niet weer (zijn gezamenlijke vrienden)... Laatst had ik dit uiltje ontworpen en vond het wel leuk om deze als bruidspaar te maken!!! Vandaag de uiltjes gehaakt en dit is het resultaat:


 

 
 
Het hartje heb ik op een hartendoosje gemaakt (gaatjes erin geboord en vastgenaaid)! Zitten hartenchocolaatjes in en geld!!
 

 
 
Doosjes en chocolade hartjes heb ik bij de Action gekocht en het hart heb ik gemaakt van elektriciteitsdraad en die omhaakt! Leuk cadeautje toch???

12 opmerkingen:

  1. erg leuk ziet er goed uit
    gr sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je Sandra, ze vonden het ook super! en ze gaat hem gebruiken voor haar sieraden op de slaapkamer, kon ze er elke dag naar kijken hihi

      Verwijderen
  2. Origineel en heel leuk gedaan. Ik ben meteen volger van je geworden, want dat was ik nog niet zag ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zeg, uniek cadeautje!

    Liefs *TwinklezCreations

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Klopt, dat vind ik altijd leuker dan alleen een vlopje met geld!

      Verwijderen
  5. Leuk zeg!
    Ik lees altijd met plezier jouw blogberichten. Ik kwam bij je terecht toen ik gehaakte varkentjes zocht en ben je blijven volgen omdat je nog veel meer leuke spulletjes maakt. Daarom geef ik jou een award. Zie http://draadenpapier.blogspot.nl/2013/06/friese-tas-haken-award.html. Voel je vooral niet verplicht er iets mee te doen, maar zie het als een complimentje.
    Hartelijke groet, Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ook voor award! Ik zie het als een compliment maar ga het niet doorsturen.. kettingbrieven van vroeger deed ik ook nooit wat mee... maar heel erg lief hoor, dank je wel! ben jou nu ook gelijk gaan volgen!

      Verwijderen